Strategi & MålsætningImplementering og vækst

Internationalisering

 

Verden bliver mindre – og markedsmulighederne vokser. 

 

At eksportere, outsource eller samarbejde med virksomheder fra andre lande kan være udfordrende, problematisk og risikabelt.

 

Spørgsmålet er, om man I en verden, hvor salg og handel bliver stadig mere globaliseret, har råd til at udelade disse muligheder.

 

Ved du, hvordan du kan udnytte dine eksportpotentialer og få succes på det internationale marked?


 

 

 


 
 

Hvorfor?

Der ligger et stort vækstpotentiale på det internationale marked, som din virksomhed kan blive en del. 


En internationalisering kræver, at du gør din virksomhed mindre sårbar - og du skal skabe tryghed, sikre vækst og succes, hvis du vil begå dig på det internationale marked. 

 

Hvad?

Hos UNO People har vores konsulenter stor viden og erfaring med at udvikle virksomheder, og udvide deres forretning til det internationale marked.
Vi kan give den viden, indsigt, sparring, råd og vejledning, som skal til for at gøre din virksomhed, idé, produkt eller ydelse til en international succes.

Vi tilbyder dig et individuelt rådgivningsforløb, som kan hjælpe dig med dit internationaliseringsprojekt, uanset hvor i processen din virksomhed befinder sig.
Vi hjælper med alt fra viden og analyse til konkret metode, strategi, handling og udførelse. Med andre ord hjælper vi med implementering og støtter jer i forandringsprocessen, således at I opnår tryghed, sikkerhed og ikke mindst resultater.
”Når du bevæger dig ud på nye og ukendte farvande, kan det give dig ny vind i sejlene, men for at nå godt og sikkert i havn, kræver det, at du er bekendt med farvandene, ved hvor havnene ligger, hvordan du skal nå derhen og i det hele taget har en god baggrundsviden, når du sætter dig ved roret. Andres gode erfaring er en stor fordel.”
 

Hvordan?

Vi arbejder med netop det område, hvor I har behov for hjælp og sikrer at jeres samlede internationaliseringsindsats giver resultater og bliver succesfuld.


Vi kan bl.a. hjælpe med: 

  • Strategiske overvejelser om international forretningsudvikling 
  • Go-to-market markedsanalyser 
  • Strategi og handlingsplan 
  • Hvordan eksport indsats øges 
  • Forbedring af virksomheds markedsposition 
  • Salg og marketing 
  • HR og kommunikation 
  • Hjælp til at søge midler til internationaliseringsprojektet


 
 


  UNO PEOPLE ARBEJDER MED   HVORDAN ARBEJDER UNO PEOPLE   KONTAKT
             


  STRATEGI & MÅLSÆTNING

IMPLEMENTERING & VÆKST

 

OM UNO PEOPLE

MISSION & VISION

VÆRDIER

 

UNO PEOPLE ApS
Fjordgade 8, 9000 Aalborg

Vedbæk Strandpark, 2950 Vedbæk 

Telefon: 3698 1234

Se mere >>