Mission & VisionVærdier
 
 

OM UNO PEOPLE
- virksomhedsudvikling og vækst 


Virksomheden skal lykkes. Længere er den ikke. Lidt af gangen eller som en samlet proces. Det spiller ingen rolle om, du har en ung eller en veletableret virksomhed. Ønsket er ens - vækst.

 

Vores motto hedder "Indsigt, forandring, vækst".

 

Det betyder, at vi i UNO People hjælper vores kunder med via viden, at få den indsigt, der skal til for at træffe de beslutninger, der skaber de forandringer der leder til vækst.

 

Vi arbejder med dig før, under og efter forandringerne, hvilket sikrer processen og at du kan holde fokus på din hverdagsopgaver.

 

Læs yderligere om UNO People her

 Kontakt UNO People på telefon 3698 1234 hvis du vil høre mere.

 


 
 

VIDEN

Din virksomhed tilføres viden via coaching, sparring, rådgivning, analyse og uddannelse af dig og dine medarbejdere.INDSIGT

Virksomheden udvikler indsigt i kraft af bl.a. kendskab til egne mål, ressourcer, muligheder og begrænsninger i organisationen og i omverden. 

FORANDRING

Det er de forandringer, vi kan kontrollere og selv vælger, vi er interesserede i. Virksomhedens indsigt afgør virksomhedens forandringer.


VÆKST

Væksten opstår, når du har formået at skabe dine egne forandringer baseret på indsigt. Du har valgt, hvor du vil hen og været i stand til at gennemføre rejsen.
  UNO PEOPLE ARBEJDER MED   HVORDAN ARBEJDER UNO PEOPLE   KONTAKT
             


  STRATEGI & MÅLSÆTNING

IMPLEMENTERING & VÆKST

 

OM UNO PEOPLE

MISSION & VISION

VÆRDIER

 

UNO PEOPLE ApS
Fjordgade 8, 9000 Aalborg

Vedbæk Strandpark, 2950 Vedbæk 

Telefon: 3698 1234

Se mere >>